Webshop » Uv Gelak bases and tops » Rubber Base Manicure & Pedicure 7,2 ml

Rubber Base Manicure & Pedicure 7,2 ml

8445-7 Rubber Base Manicure & Pedicure 7,2 ml

Rubber Base Manicure & Pedicure - een rubberen basis voor nagels
Ontdek de hete nieuwigheid van NEONAIL, die je manicure naar een nieuw niveau zal tillen - dit is Rubber Base, een rubberen basis voor nagels met geweldige eigenschappen die het stylen voor jou gemakkelijker zullen maken. Het is zeer flexibel, waardoor het prachtig werkt op de nagel. De Rubber Base is niet alleen perfect voor manicures, maar ook voor pedicures. Zie waarom het zo bijzonder is!
U zult genieten van de Rubber Base Manicure & Pedicure voor:
-Middelgrote consistentie die het aanbrengen van de basis op de nagels vergemakkelijkt;
- Verzorgende eigenschappen, doordat de samenstelling is verrijkt met vitamine B3 (Niacinamide), collageen, katoeneiwitten en sojamelkeiwitten;
-De formule is ideaal voor dunne, verzwakte en broze nagels;
-Goede hechting zonder gebruik van een primer;
-Versterking, de mogelijkheid om de nagel op te bouwen en uit te breiden tot 4 mm;
-Eenvoudig aan te brengen - een korte kwast met de juiste contouren helpt hierbij;
-Bespaar tijd - het is voldoende om de basis opnieuw te vullen zonder deze van de nagels te verwijderen;
Het product is bedoeld voor gekleurde hybride lak, maar ook voor zelfstandig gebruik. Wanneer het solo wordt aangebracht, geeft het de nagels een mooie, gezonde glans.

Uitvoering zonder toepassing van gekleurde hybride lak:
1. Poets de nagel voorzichtig met een polijstmachine, verwijder het gevormde stof en spoel vervolgens af met een reiniger.
2. Breng een dunne laag Rubber Base aan op de voorbereide nagelplaat, hard uit in de LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de nagel en op de sjabloon (als je besluit deze te verlengen). Hard het geheel uit in een LED of UV lamp volgens de tabel. Om de juiste structuur van de nagel te krijgen, moet de operatie worden herhaald.
4. Na het uitharden de sjabloon voorzichtig verwijderen en de nagels gladstrijken met een vijl korrel 180. Verwijder het gevormde stof en spoel vervolgens af met een wattenschijfje gedrenkt in Cleaner.
5. Breng tot slot een dunne laag van hetzelfde product Rubber Base of Hard Top aan en hard uit in een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Na uitharding de plaklaag afspoelen met Cleaner.
Uitvoering met toepassing van gekleurde hybride lak:
1. Poets de nagel voorzichtig met een polijstmachine, verwijder het gevormde stof en spoel vervolgens af met een reiniger.
2. Breng een dunne laag Rubber Base aan op de voorbereide plaat, hard uit in een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op de sjabloon (als je besluit deze te verlengen). Hard het geheel uit in een LED of UV lamp volgens de tabel. Om de juiste structuur van de nagel te krijgen, moet de operatie worden herhaald.
4. Na het uitharden de sjabloon voorzichtig verwijderen en de nagels gladstrijken met een vijl korrel 180. Verwijder het gevormde stof en spoel vervolgens af met een wattenschijfje gedrenkt in Cleaner.
5. Breng een laag hybride lak aan in de gekozen kleur en hard uit in de LED- of UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardingstijd). Herhaal de handeling om een ​​kleurdiepte te verkrijgen.
6. Aan het einde een dunne laag Hard Top aanbrengen, uitharden in een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Na uitharding de plaklaag afspoelen met Cleaner."

€ 10,90

Beschikbaar