Webshop » Verkop NeoNail » Gellak UV-HARD BASE 7,2 ml

Gellak UV-HARD BASE 7,2 ml

4744-7 Gellak UV-HARD BASE 7,2 ml

UV NAGEL GEL POLISH / 3 STAP GEL / 3 STAPPEN GEL / UV HYBRIDE GEL
Hoogwaardige NeoNail UV-gellak geeft een onberispelijk uiterlijk van de nagel gedurende ten minste 21 dagen (tot een duidelijke splitsing is bereikt).
NEONAIL UV NAGEL GEL POLISH
Al meer dan tien jaar is het merk NeoNail een van de belangrijkste fabrikanten op het gebied van UV-nagellak en nagelverzorging. Ons assortiment bevat hoogwaardige UV-nagellakken in meer dan 300 verschillende kleuren en kleurnuances van verschillende collecties. Deze moeten worden uitgehard onder UV- of LED-licht en zijn dan tot drie weken krasbestendig. NeoNail UV-gellak spilt en stabiliseert de natuurlijke nagel eronder niet.
De UV HARD BASE-laag combineert de kleurvernis met de nagel met een speciaal ontwikkelde technologie, waardoor deze een hoogwaardige hechtlaag krijgt. NeoNail UV-nagellak, wordt gedroogd onder UV- of LED-licht. Het is de veiligheid in de toepassing is dermatologisch bevestigd.
Een nauwkeurige en gelijkmatige applicatie wordt bereikt door speciaal ontwikkelde borstels te gebruiken voor onze UV nagellakken, die intensieve kleuren creëren dankzij hoogwaardige kleurpigmenten. De UV HARD TOP-laag houdt weken aan.
Met de UV-nagellakremover kan de lak van de nagel worden verwijderd zonder de huid te irriteren.
De voordelen van de NEONAIL UV NAIL GEL POLISH:
• BLIJF TOT 3 WEKEN
• GEEN SPLITTING
• KRAS - BESTENDIG
• HOOGGLANS AFWERKING
• HARDHEID IN SECONDEN
• HOGE DEKKING VOOR DE EERSTE LAAG
• STABILISEERT NATUURLIJKE NAGELS
TOEPASSINGSTIPS:
Schud altijd goed voor gebruik.
APPLICATIE INSTRUCTIES STAP VOOR STAP:
STAP 1. Geef de nagels de gewenste vorm. Duw de nagelhuid voorzichtig terug met een houten stok of spijker duwer. Dep vervolgens het nageloppervlak met de NeoNail Buffer en verwijder eventueel met een borstel gevormd stof.
STAP 2. Ontvet de nagels met de NeoNail Cleaner.
STAP 3. Voeg de UV HARD BASE-laag als een primer toe en laat deze uitharden onder LED- of UV-licht. (Veeg de spijkers daarna niet af met de robot).
STAP 4. Breng de UV NAIL GEL POLISH aan in de kleur van uw keuze en laat deze uitharden onder LED- of UV-licht. Veeg de nagels achteraf niet af. Herhaal het proces.
STAP 5. Breng de UV HARD TOP aan voor een zeer helder glanseffect en laat het uitharden onder LED- of UV-licht.
Reinig vervolgens je nagels met de reiniger.
STAP 6. Gebruik voor extra verzorging een nagelolie.
UITBOUWEN STAP VOOR STAP:
STAP 1. Ruw de UV-nagellak op met een vijl.
STAP 2. Week een nagelwikkel met UV-nagellakremover of aceton, wikkel het strak om de vinger en laat het ongeveer tien minuten inwerken.
STAP 3. Verwijder de UV-nagellak met een houten stok of een metalen nagelschuiver.
Ingrediënten:
Polyurethaanacrylaten Oligomeer, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenylketonen, bis-trimethylbenzoyl Fenylfosfineoxiden, +/- Polyethyleentereftalaten, CI 15850, CI 77499, CI 77742, CI 77891, CI 15985, CI 77492, CI 77289, CI 77510, CI 17200, CI 7749
VEILIGHEIDSMAATREGELEN:
UV-nagelgellakken van NeoNail zijn alleen geschikt voor professioneel gebruik. Houd het product uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met ogen en huid. In geval van contact met de huid of ogen, onmiddellijk spoelen met veel water en onmiddellijk een arts raadplegen. Het product kan allergieën of irritatie veroorzaken. Niet gebruiken indien allergisch of overgevoelig voor een component van het product. Als het nageloppervlak beschadigd of geïrriteerd is, mogen de UV-nagellak niet worden gebruikt. Als irritatie of overgevoeligheid optreedt, moet de toepassing onmiddellijk worden onderbroken. Gebruik het product niet na de houdbaarheidsdatum. Stel de UV-nagellak niet bloot aan UV-straling.
De vervaldatum en het batchnummer staan op de verpakking.
Gebruik het product alleen voor het beoogde doel.
UV nagellak is bedoeld als een product voor professioneel gebruik. De NeoNail-gellak, kan alleen worden uitgevoerd door getrainde en gekwalificeerde personen.
Het product mag niet worden gebruikt tot de leeftijd van 16 jaar.

€ 10,90

Beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.