Webshop » Uv Gelak bases and tops » MollyLac Flashing Holo in Bottle 5 g

MollyLac Flashing Holo in Bottle 5 g

MBT022 MollyLac Flashing Holo in Bottle 5 g
MBT022 MollyLac Flashing Holo in Bottle 5 gMBT022 MollyLac Flashing Holo in Bottle 5 gMBT022 MollyLac Flashing Holo in Bottle 5 g
Magnetische hybride lak voor gebruik in een duet met of zonder kattenoog-magnetiseurs! puur zilveren kleur glinsterend met holografische diamanten wordt gekenmerkt door een semi-transparante, zilverachtige dekking op één laag, waardoor je in een flits een modieus glaseffect krijgt! afhankelijk van het type en de intensiteit van het invallende licht zal de reflecterende dimensie aan kracht winnen. Twee lagen zijn voldoende om de nagel voor 90% te bedekken.

Veelkleurige, glinsterende deeltjes passen perfect bij elke basiskleur en geven het een multidimensionale glans en een buitengewoon karakter voor jou.

Het is de perfecte oplossing als je graag met kleur speelt ... en grenzeloos glanst! Met dit product kun je experimenteren en het vrij combineren met alle kleuren hybride vernissen, waardoor je een tijdloos, holografisch effect krijgt.

holografisch stof waarvan de boeiende deeltjes een gewone manicure in een sprankelend kunstwerk zullen veranderen.

U kunt het fenomenale kattenoogeffect krijgen met een of meer magneten die u kunt gebruiken om de verzadiging en verspreiding van de magnetische vernisdeeltjes te regelen

Gebruiksaanwijzingen:

We maken de nagelplaat klaar, matteren deze en verwijderen het epitheel en de nagelriemen.
Ontvet de nagel en breng vervolgens een dunne laag hybride base aan, bijv. xbond base.
Optioneel gebruiken we een basiskleur. We brengen elk een of twee dunne lagen Flashing Holo in Bottle aan, die 30 seconden uitharden in een 48W LED-lamp. Als je het kattenoogeffect wilt, gebruik dan de magnetiseur voordat je elke laag uithardt.
We brengen de geselecteerde top aan met of zonder wassing, we raden dokter top of 3d expert aan.
Uithardingstijd: Dual Led-lamp 48W -30sec

€ 7,50

Beschikbaar