Webshop » Uv Gelak bases and tops » Liquid Silver MollyLac 2in1 kleur en hybride top vloeibaar zilver 10 g

Liquid Silver MollyLac 2in1 kleur en hybride top vloeibaar zilver 10 g

MBT017 Liquid Silver MollyLac 2in1 kleur en hybride top vloeibaar zilver 10 g
MBT017 Liquid Silver MollyLac 2in1 kleur en hybride top vloeibaar zilver 10 g
Word een symbool van een sterke en onafhankelijke vrouw! Laat je betoveren door de extreme glans in een vernieuwende uitvoering! Vloeibaar zilver is een product dat nog nooit eerder is gezien. Het bevat reflecterende platinadeeltjes die, net als onze bestverkochte MollyLac Flashing Lights-collectie, licht reflecteren en bovendien de invalshoek breken dankzij de toevoeging van sprankelende vlokken van verschillende diktes en textuur. Gebruik de manier waarop u wilt!

Dit is een unieke combinatie van een spectaculair effect en een top zonder wassing! Je kunt het gebruiken als aanvulling op je favoriete hybride kleur of als op zichzelf staand product.

Maak van je manicure een waar kunstwerk!

Sterke zilverdeeltjes met een onregelmatige vorm vermengd met fijn zilverachtig stof dat bij blootstelling aan licht een verbluffende gloed afgeeft. Met elke beweging van uw hand, afhankelijk van de intensiteit van het licht, verandert uw manicure als een kameleon.

Glitterstyling is nu binnen handbereik.

Een unieke variëteit aan styling, ongeacht de basiskleur. Jij bepaalt welk effect je wilt bereiken. Eén ding is zeker: bij kunstlicht zal je manicure bijna verblinden door zijn glans. Vloeibaar zilver gesloten in een elegante fles vereist geen topcoat!

Aandacht! Voor het aanbrengen het product goed mengen!

Gebruiksaanwijzingen:

We maken de nagelplaat klaar, matteren deze en verwijderen het epitheel en de nagelriemen.
Ontvet de nagel met een reinigingsmiddel en breng vervolgens een dunne laag van de hybride basis aan.
We brengen een of twee dunne lagen van uw favoriete hybride kleur aan en/of gaan na uitharding over tot het aanbrengen van vloeibaar goud/zilver (uitharding van elke laag gedurende 30 seconden in een LED-lamp van minimaal 48w).
Liquid Silver heeft geen topcoat nodig en kan als vervanging gebruikt worden!

€ 8,90

Beschikbaar