Webshop » Uv Gelak bases and tops » Soft Top 7,2 ml

Soft Top 7,2 ml

9597-7 Soft Top 7,2 ml
Heb je een tere nagelplaat en ben je op zoek naar een basis die daar perfect bij past? Of misschien wil je gewoon een mooie styling creëren, maar ben je bang voor allergieën of een allergische reactie? Reik naar de HEMA FREE hybride top! Ingrediënten als HEMA en Di-HEMA vind je er niet in, je manicure is duurzaam, betrouwbaar en met Aceton haal je het makkelijk van je nagels!

Waarom is het de moeite waard om voor SOFT TOP te kiezen, d.w.z. een hybride top zonder zoom?

De formule is perfect voor delicate nagels - je zult geen HEMA- en Di-HEMA-ingrediënten vinden in de samenstelling van hema-vrije hybride nagellakken.

Perfecte glans - SOFT TOP maakt je styling af en geeft het een glans. Deze hema-vrije hybride lak is tevens voorzien van een dispersielaag.

Betrouwbare duurzaamheid - SOFT TOP zorgt voor een langdurige manicure tot 21 dagen.
Eenvoudig verwijderen - wanneer je er zin in hebt, kun je de manicure verwijderen met de hema-vrije hybride top met aceton.

Onmiddellijke toepassing - de juiste consistentie van het product vergemakkelijkt de toepassing zonder vlekken en overstromingen van de nagelriemen.

Kies voor een prachtige glans, houdbaarheid tot 21 dagen en een formule zonder HEMA en Di-HEMA. Grijp naar SOFT TOP, d.w.z. hema-vrij hybride topje!

€ 9,90

Beschikbaar