Webshop » Uv Gelak bases and tops » Pre-Base Quick Off 7,2 ml

Pre-Base Quick Off 7,2 ml

8571-7 Pre-Base Quick Off 7,2 ml

Met Pre-Base Quick Off kunt u uw nagelstyling sneller en gemakkelijker verwijderen. Krijg je nieuwe UV-manicure in een mum van tijd klaar - dankzij de Pre-Base Quick Off!
Pre-Base Quick Off van NEONAIL is een product dat:
vergemakkelijkt hybride verwijdering met UV Gel Polish Remover Aceton.
behoeft geen uitharding in een UV/LED lamp.
heeft een Fast Dry-formule, waardoor het snel droogt (tot 2 minuten).
het kan worden gecombineerd met NEONAIL-bases.
Wil je de hybride snel verwijderen zonder router?
We hebben iets voor jou! Kies Pre-Base Quick Off en maak het gemakkelijker om hybride polish te verwijderen.

Toepassingsmethode:
Poets de nagel voorzichtig met een polijstmachine, verwijder het resulterende stof en spoel vervolgens af met Cleaner.
We brengen een zeer dunne laag Pre-Base Quick Off aan op het centrale deel van de nagel, met een afstand van ongeveer 1 mm vanaf de rand van de vrije rand en nagelschachten, en wachten ongeveer 2 minuten totdat het product volledig is opgedroogd.
Vervolgens brengen we een dunne laag HARD BASE of een andere geselecteerde hybride basis aan op de gehele nagelplaat, fixeren de vrije rand en harden uit in de LED / UV-lamp volgens de tabel.
We brengen een laag hybride lak aan in de gekozen kleur en harden uit in de LED/UV lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardingstijd). Herhaal de actie om een ​​kleurdiepte te krijgen.
We brengen de HARD TOP laag aan om een ​​zeer expressieve glans te geven, en harden vervolgens uit in de LED/UV lamp volgens de tabel en daarna afspoelen met Cleaner.
Verwijdering:
Matteer de glanzende toplaag voorzichtig met een vijl of polijstmachine met een gradatie van 180, waardoor de aceton diep in de lak zal doordringen en de styling sneller zal worden verwijderd.
Daarna doen we aceton op het wattenstaafje op de Nail Foil Wraps en wikkelen we de resterende folie strak om de vinger (je kunt een stofvrij wattenstaafje gebruiken, de nagel ermee bedekken en dan omwikkelen met aluminiumfolie).
Verwijder na ongeveer 6 minuten de hybride lak met een houten stok of een metalen hoef, waarbij u de lak voorzichtig wrikt en schuift in de richting van de nagelgroei (van de nagelriemen naar de vrije rand)
* Verwijder de resten van de lak met een fijn polijstmiddel.
Je nail art is nu makkelijker te verwijderen!
Pre-Base Quick Off maakt het verwijderen van UV-manicure sneller en gemakkelijker!

€ 10,90

Beschikbaar