Webshop » Accessoires » Sjablonen » Bovennagel vormen dubbele vormen voor acryl gel acryl vierkant met schaal MollyLac 220 stuks model PH-68

Bovennagel vormen dubbele vormen voor acryl gel acryl vierkant met schaal MollyLac 220 stuks model PH-68

AMLL009 Bovennagel vormen dubbele vormen voor acryl gel acryl vierkant met schaal MollyLac 220 stuks model PH-68

AMLL009 Bovennagel vormen dubbele vormen voor acryl gel acryl vierkant met schaal MollyLac 220 stuks model PH-68
Formulieren van zeer duurzaam en hoogwaardig PVC-materiaal voor het stylen van nagels met gel, acrylgel en acrylmethodes.

Met hun hulp is de verlenging en bovenbouw van natuurlijke nagels nog nooit zo eenvoudig, intuïtief en vooral snel geweest. Het gebruik van dubbele vormen helpt de werktijd aanzienlijk te verkorten, en hun perfecte profilering bespaart tijd bij de constructie van de C-bocht en vermindert de noodzaak van zagen.

Dankzij deze vormen kun je in een tiental minuten nagels maken en bovendien weet je zeker dat ze perfect gebouwd en perfect egaal zijn. Met een plastic sjabloon met hulplijnen kunt u op elke hand exact dezelfde nagels maken zonder tijdrovende vergelijkingen

Dubbele vormen zijn een solide basis voor elke styling, een garantie voor een perfect uiterlijk en ... zuinigheid, want dankzij de uitstekende kwaliteit van het materiaal kun je ze vele malen gebruiken.

Gebruik:

Bereid de nagelplaat voor. Maak het matter, ontneem het natuurlijk vocht dankzij Nail Prep en wrijf de hybride basis met verhoogde X-Bond-hechting in met een gelpenseel.
Breng vervolgens de massa aan op de juiste maat van de dubbele mal.
Vorm de vorm, wacht even, druk de mal met de massa op de natuurlijke plaat en hard vervolgens uit in de lamp in het geval van gel en acrylgel; wacht in het geval van acryl tot het droog is.
Verwijder voorzichtig de dubbele mal.
Gellak of topcoat aanbrengen.
Aantal tips: 220 st

€ 9,90

Beschikbaar