Webshop » Accessoires » Kleine instrumenten » Nageltang Staleks Smart 10 3mm NS-10-3

Nageltang Staleks Smart 10 3mm NS-10-3

MLA019 Nageltang Staleks Smart 10 3mm NS-10-3

MLA019 Nageltang Staleks Smart 10 3mm NS-10-3MLA019 Nageltang Staleks Smart 10 3mm NS-10-3MLA019 Nageltang Staleks Smart 10 3mm NS-10-3
De tang heeft een gestroomlijnde, mooi gevormde handgreep die perfect in elke hand past. Ze zijn satijnachtig, aangenaam om aan te raken, wat ze te danken hebben aan een speciale methode van staalverwerking in de vorm van polijsten. Ze hebben een mechanisme dat gewelddadige en ongecontroleerde schoppen van de handgrepen blokkeert, wat zorgt voor het hoogste comfort bij het knippen van de nagelriemen. De handvatten onder druk naderen elkaar op een zachte, vrije manier, waardoor het apparaat een zeer nauwkeurige bediening mogelijk maakt. De mesjes zijn naar beneden gebogen om volledige zichtbaarheid tijdens de manicure en een gevoel van veiligheid te garanderen.

Nauwkeurige nagelriemknippers:

meslengte 3 mm (+/- 1 mm),
tang lengte 100 mm (+/- 1 mm),
onderworpen aan een vacuüm warmtebehandeling, wat zorgt voor een hoge hardheid van het staal,
met de hand geslepen op een diamanten slijpschijf,
gemaakt van roestvrij staal van het merk 40X13, gebruikt voor de productie van chirurgische instrumenten,
ze worden niet dof en roesten niet,
zijn autoclaveerbaar.
chirurgisch staal:

Het gereedschap is gemaakt van chirurgisch staal, waardoor ze niet roesten onder invloed van vocht en water. Ze zijn zeer duurzaam, worden niet bot en het mes is niet afgebroken. De firma Staleks beheerst het slijpen van het snijvlak op een diamantslijpschijf tot in de puntjes. De scherpte van het product garandeert dat het snijgevoel niet irriterend zal zijn en zorgt voor een uiterst precieze bediening. De tondeuse trekt niet aan de nagelriemen en er is geen mogelijkheid dat ze schuren veroorzaken bij correct gebruik. Het is mogelijk om ze te steriliseren, zodat ze altijd als nieuw zijn en veiligheid en hygiëne op het hoogste niveau garanderen.

€ 21,90

Beschikbaar